Fortæl en ven om denne side
 

Referencer

5-stjernet bedœmmelse Bedømmelse fra TripAdvisor: "Det bedste. Denne lejlighed tilbyder alle de faciliteter, du måtte ønske dig og er meget ren og godt vedligeholdt. Udsigten fra balkonen er smuk. Gaden lige foran hotellet har mindst 9 restauranter som alle tilbyder rigtig god Thai og vestlig mad til meget rimelige priser. Der er også en købmand og en vin- og spiritus butik i samme gade, som gør det meget bekvemt. Stranden er kun 1 til 2 minutter hen ad gaden. Jungceylon indkøbscenter ligger kun 5 min. gang væk. Hvis du er interesseret i natteliv, er Bangla Road også kun 3 til 5 min. væk. Lejligheden er stille, og du hører ingen støj fra gaden. For mig var den bedste del af opholdet den fremragende feedback du får fra ejeren, Ken. Han var så hjælpsom og besvarede alle mine spørgsmål hurtigt. Jeg føler, at jeg kender ham og jeg værdsatte virkelig det personlige præg. Vil helt sikkert bo her igen.

Jeg havde nogle venner som besøgte mig under mit ophold og de er også interesseret i nu at komme til at bo i denne lejlighed."

Moshonkin, Melbourne, Australia. August 2016 (oversat fra engelsk).

5-stjernet bedœmmelse Bedømmelse fra TripAdvisor: "Perfekt Condo der ikke efterlader nogle ønsker. Jeg opholdt mig i Kens Condo i januar 2016. Condoen er meget veludstyret. Der er virkelig ikke noget der mangler overhovedet. Patong Tower er meget centralt. Alt hvad du behøver, er tilgængelig i gåafstand. Uovertruffen er altanen og udsigten fra den. Hver aften kl. 7 er der udsigt til det pæne festfyrværkeri på Paradise Beach :-) Jeg tilbragte det meste af tiden på altanen med læsning. Altanen har sol fra ca. kl. 2 om eftermiddagen. Men hvis folk hellere vil blive i skyggen, er en parasol til rådighed. Jeg vil helt sikkert tilbringe noget tid en anden gang i denne Condo, efter at have været flere gange i Patong, tror jeg, jeg har fundet det perfekte sted for mig :-)

Tak igen Ken for en meget flot kontakt, ukompliceret booking og din support, når der har været behov."

Oliver B, Schweiz. Januar 2016 (oversat fra engelsk).

5-stjernet bedœmmelse Bedømmelse fra TripAdvisor: "Skønt ophold. Vi boede i Kens lejlighed i 12 uger (juli til september 2015) og havde et dejligt ophold. Lejligheden har alt hvad du kan få brug for. Seng & puder var gode. Lejligheden blev rengjort hver 3. dag og rengøringsdamen kom ovenikøbet med friske blomster.

Det var dejligt at sidde på balkonen hver morgen med udsigt over havet og have vores kaffe. Det er også fantastisk at sidde og se folk på jet ski og i faldskærm. Solnedgangene er også storslået.

Lejligheden ligger tæt på alt - restauranter, købmand, tøjbutikker, apotek, vinhandel og massage damer. Du kan endda aflevere dit vasketøj i (for en meget lille omkostning) til pigerne nedenfor i Tower kontoret og få det tilbage næste dag.

Ken (ejeren) besvarede enhver forespørgsel, vi havde meget hurtigt. Pigerne på kontoret var hjælpsomme og taler godt engelsk."

Toddies, Sydney, Australien. September 2015 (oversat fra engelsk).

5-stjernet bedœmmelse Bedømmelse fra TripAdvisor: "Førstelasses udlejning, fra en skøn dansker. Jeg er netop hjemvendt fra et 3 ugers ophold i Patong Tower i lejlighed 1503. Ejeren Ken havde hjulpet mig meget med mine forskellige spørgsmål om visse ting, jeg havde brug for at vide. En taxi ventede på mig i lufthavnen som anmodet og kørte mig til ”tårnet” på knapt en time. Ved ankomsten var folk allerede klar over min ankomst og på næsten ingen tid sad jeg i opholdsstuen i lejligheden. Ved inspektion var alt perfekt rent, og lejligheden var nøjagtigt som beskrevet i annoncen. Efter en god nats søvn vågnede jeg tidligt og trak persiennerne til side, og en vidunderlig udsigt over stranden og Anderman havet åbenbarede sig for mig, ja det var betagende. Jeg har tilbragt tre fornøjelige uger der, alt var inden for rækkevidde, og at placeringen er fremragende. Jeg havde nogle få forespørgsler om visse ting og folkene på Andaman kontoret var kun glade for at hjælpe. Alt i alt en første klasses oplevelse, og vil anbefale denne lejlighed og dens ejer Ken til enhver."

D. O., Wales, England. Juni 2015 (oversat fra engelsk).

5-stjernet bedœmmelse Bedømmelse fra TripAdvisor: "Hvilken perle. Elsker, elsker, elsker dette sted. Denne 1-værelses lejlighed er en perle. Det var et sted hvor vi følte os så godt tilpas som når vi er hjemme, min partner og jeg elskede det. Vi boede der 14 nætter og havde den bedste oplevelse nogensinde, idet dette er vores 9. gang på Phuket og havde besluttet os for at bo et andet sted end på et hotel / resort.

Udsigten fra balkonen over havet var betagende. Vi fik morgenmad ude på balkonen dagligt og hver aften sad vi med et glas vin og så de smukke solnedgange og det smukke fyrværkeri på stranden ud for lejligheden.

Lejligheden er så tæt på alt, restauranter, supermarked, vinhandel (meget praktisk), massage (Limone - ganske god), og 200 m fra stranden.

Lejligheden var meget ren og stuepigen kom ca. hver 3. dag og gjorde rent og hun tog vores snavstøj og bragte det tilbage næste dag, vasket, strøget og lagt sammen. Hun var dejlig, så jeg gav hende ekstra 500 Baht ($ 20), idet hun også kom med blomster.

Ken, som er ejeren, er nu min nye BFF (bedste ven for altid), var pragtfuld at indgå aftale med, han besvarede alle mine spørgsmål, selv om han var på den anden side af kloden.

Personalet ifm. indtjekning og udtjekning var også alle tiders og meget hjælpsomme og var ganske gode til engelsk.

Jeg ville tøve med at anbefale dette sted til andre. Vi vil bo der igen engang til næste år, og vi kan ikke vente.

Lejligheden er meget stille, dog er der lejlighedsvis kanonslag om natten ved 3-tiden, men vi vænnede os til det, det generede os slet ikke og vi kunne heller ikke høre musikken fra Bangla Road når vi opholdt os inde i lejligheden."

L. M., Perth, Australien. Maj 2015 (oversat fra engelsk).

Kommentar fra ejer: Med hensyn til støj fra fyrværkeri, så er jeg glad for at kunne meddele, at skydedøre og vindue til altanen nu er blevet erstattet med nye med meget høj støjdæmpende virkning, i schweizisk kvalitet fra Sun Paradise.

3-stjernet bedømmelse Bedømmelse fra TripAdvisor: "Ok. Slet ikke luksus, men godt udstyret middelklasse (3 stjernet) lejlighed i en 2-3 stjernet bygning. Flot udsigt. Lille smule beskidt (støv i skabe over 160 cm, puder i soveværelset ulækre). Natligt fyrværkeri mellem 02:00 til 04:00 foran lejligheden."

Jojo293916, Bangkok, Thailand. Marts 2015 (oversat fra engelsk).

Kommentar fra ejer: Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse, og at lade os vide, at dit ophold slet ikke var, som det burde have været. Vi sætter en stor ære i kvaliteten og renligheden af vores lejlighed, og vi vil helt sikkert sørge for, at de mangler, du omtalte hurtigt bliver korrigeret. Vi håber, at du vil vende tilbage en dag, så vi vil have en chance for at give dig den høje kvalitet af et ophold, som vi altid stræber efter at kunne give.

Men vi har desværre ingen indflydelse på fyrværkeriet, som bliver skudt af langs hele stranden i Patong, fra syd til nord. Alle i dette område er berørt af det - ikke kun beboerne i Patong Tower.

5-stjernet bedœmmelse Bedømmelse fra TripAdvisor: "Alle tiders lejlighed. Den bedste lejlighed, vi har opholdt os i - i Patong Tower. Der er alt hvad du kan nogensinde vil få brug for i lejligheden, rummelig, fantastisk udsigt, stille og naturligvis alle tiders placering. Vil bo der igen."

Michael M, England. Januar 2015 (oversat fra engelsk).

5-stjernet bedœmmelse Bedømmelse fra TripAdvisor: "Uforglemmelig placering. Lejligheden er fuldt møbleret, centralt beliggende og har en balkon med udsigt over havet, hvor du kan beundre smukke landskaber og solnedgange. Alt var perfekt. Jeg anbefaler den uden problemer."

StefanoBisi, Pero. August 2013 (oversat fra italiensk).

4-stjernet bedømmelse Bedømmelse fra TripAdvisor: "Fremragende udsigt. Fuldt udstyret lejlighed, med alt hvad du kunne ønske dig. Centralt beliggende i forhold til butikker og restauranter. En lille ulempe er manglen på en swimmingpool. Vi boede der i 9 dage og måtte betale ekstra 2100 Baht for brug af vand og el."

Peter G, Sydney, Australia. July 2013 (oversat fra engelsk).

Kommentar fra ejer: Der ER faktisk en swimming pool lige over for Patong Tower, og den blev færdig renoveret i december 2013. Der er også liggestole nu, så pool’en er blevet endnu mere populær.

5-stjernet bedœmmelse Bedømmelse fra TripAdvisor: "Utrolig. Vi lejede denne lejlighed til at fejre Jul og Nytår i Patong. Vi kan kun sige: Utroligt, Utroligt. Den bedste udsigt i byen. Lejligheden har en fantastisk beliggenhed i hjertet af Patong i gåafstand fra næsten alt. Lejligheden har alt hvad du behøver til en perfekt ferie. Hvis der er nogle problemer er hjælpen i nærheden. Rengøringen var også rigtig god."

H. H., Næstved, Danmark. Januar 2013.

4-stjernet bedømmelse Bedømmelse fra TripAdvisor: "Vi havde nogle skønne dage og følte os godt tilpas i lejligheden. Jeg elskede dette sted. Da vi først havde pakket ud og indrettet os, var det ligesom at være i vores egen lejlighed.

Men den kan nok ikke anbefales til folk, der ønsker oplevelsen af at være på et turist hotel, men hvis du ved, hvordan det ville at leve i paradis er dette oplevelsen for dig. Meget tæt på alt. Valgmulighederne er uendelige. Du kan købe ind og lave din egen mad eller bare gå ned til en af de mange restauranter. Jeg har tilbøjelighed til at bo i denne type indkvartering, når vi rejser, og jeg fandt denne lejlighed som værende en af de bedste."

Ian H, Australia. August 2012 (oversat fra engelsk).

"Phuket og i særdeleshed Patong er meget populær hos australiere især om vinteren på den sydlige halvkugle. Det er rimeligt tæt på Australien, billig, folk er venlige og engelsk tales af et stort antal af de indfødte.

Vi har tidligere været i Thailand, men har hidtil opholdt os på hoteller. Denne gang syntes vi, at vi ville prøve en lejlighed, med mere plads og mere frihed med hensyn til at spise med mere. Vi startede en søgning på nettet og havde snart lagt os fast på Patong Tower. Lejlighederne syntes at være rimeligt prissat og meget centralt beliggende i Patong. Inden for gåafstand er der den berømte Bangla Road, stranden er lige foran og eksklusive indkøbsmuligheder findes i JungCeylon lige rundt om hjørnet. Faktisk er der Big C-supermarkedet, der skal være en af de bedste af sin slags i verden. Markederne i Patong fyldes af tilråb som "DVD boss", "Tuk Tuk Mister" og naturligvis "Masaaarge".

Af lejlighederne i Patong Tower forekommer der masser af falsk reklame, og udbredt brug af fotos fra Patong Resort, som ligger bag Patong Tower, synes at være normen. Vi fandt imidlertid, at reklame og hjemmeside vedr. lejlighed S1503 var nøjagtige og at ejeren var meget venlig. Lejligheden ligger højt nok til at give en fantastisk udsigt, men lavt nok til, at adgang til receptionen er rimelig. Vi bor selv i et højhus, så vi er opmærksomme på ting, såsom elevatorer og tjenester i tilfælde af udfald såsom elektriske fejl.

Overordnet set havde vi et meget behageligt ophold i lejligheden, og vil anbefale den til andre, selv en lille familie med et eller to børn."

Dianne & Barry Harrison, Queensland, Australia. Juli 2012 (oversat fra engelsk).

"Vores ferie skulle tilrettelægges, og selvfølgelig til vores favoritsted Thailand hvor vi havde været mange gange før. Vi var blevet trætte af hoteller, så denne gang ville vi leje en lejlighed.

Det gik sådan til at vi året før havde lært en pige at kende som havde en lejlighed i Patong Tower i Phuket, og hun fortalte at man kunne leje lejligheder i bygningen. Vi gik derhen og faldt straks for en annonce hvor der var en lejlighed til leje for livsnydere. Vi skrev tlf. nr. ned og ringede til udlejer som viste sig at være Dansk ligesom os. Vi fik en aftale i stand på en måneds ferie i lejligheden i 2012.

Vi ankom til Phuket d. 11. april i det skønneste vejr, og skulle ifølge aftale afhentes i lufthavnen, men noget kiksede, så vi kørte med taxa til Patong. Da vi ankom til Patong Tower beklagede personalet fejlen i lufthavnen, og fortalte at bilen der skulle hente os, havde taget et forkert par med, dette var til at forstå, og vi fik da også taxaregningen betalt. Vi blev fulgt op til lejligheden på 15. etage af personalet, som satte os ind i de forskellige moderne faciliteter, og jeg må sige at de billeder der var vist i annoncen faktisk ikke retfærdiggjorde virkeligheden, der var virkelig skønt, der manglede simpelt intet, selv en kikkert var der, så vi kunne sidde ude på den skønne balkon og se ud over havet og byen, ja, jeg må sige vi var meget tilfredse med et ståsted som dette, tæt på stranden og i gåafstand fra simpelthen alt, spisesteder, handelsmuligheder m. m.

Jeg skal lige tilføje at rengøringsdamen der passede lejligheden var suveræn, blomster og frugt på bordet næsten hver dag. Når vi skal til Thailand om måske 1 års tid, bliver det afgjort samme sted. Som min kone siger DETTE ER LIVET. Vagn og Birgit Kikkenborg, Kastrup, Danmark. April 2012."

Birgit & Vagn Kikkenborg, Kastrup, Danmark. April 2012.

"Her er nogle få ord om mit ophold i din lejlighed i Patong: Jeg følte mig straks hjemme. Alt fra køkkenet til DVD afspilleren, det fuldt udstyrede skrivebord til opbevaringspladsen i soveværelset, stereoanlægget til de effektive airconditions dækkede mine behov perfekt. Jeg holdt specielt meget af min morgenkaffe på balkonen med Andaman havet lige foran mig ....

Med andre ord, jeg vil helt sikkert overveje at booke din lejlighed igen når jeg tager tilbage til Patong ...og det sker sædvanligvis et par gange om året de seneste år... !"

Andreas Bichsel, Schweiz. December 2011 (oversat fra engelsk)

"Vi tilbragte to ferier i din dejlige lejlighed, og var heldige at finde et par tidspunkter hvor den ikke var optaget. Det var anderledes end at bo på hotel. Fra første minut følte jeg mig helt hjemme, det var et perfekt sted at trække sig tilbage fra al mylderet på dette spændende sted, Patong. Der er aldrig kedeligt, og det er ligegyldigt om det er stormvejr eller strandvejr. Alt er inden for gå afstand, intet behov for at tage en Tuk-Tuk, man skal bare gå i den rigtige retning når man forlader bygningen. Strand eller JungCeylon eller … natteliv? Og hvis man ind imellem selv vil lave mad, så kan man anvende det veludstyrede køkken og købe råvarer, som man næppe finder i Tyskland. Man går aldrig glip af fyrværkeri om natten. Lejligheden er virkelig luksuriøs, bare tag et kig på billed galleriet! Vi vil forsøge at komme tilbage!"

Horst Olbrich, Tyskland. September & November 2011 (oversat fra engelsk).

5-stjernet bedœmmelse Bedømmelse fra TripAdvisor: "Et uforglemmeligt ophold. Først og fremmest må jeg sige, at denne lejlighed er et fremragende sted at bo. Jeg opholdt mig på dette på min bryllupsrejse. Da jeg ankom, var sengen blevet dekoreret med blomster, og min nygifte hustru blev helt overvældet. Fra soveværelset kunne vi se den klare havudsigt og solnedgangen. Vi tilbragte det meste af vores tid i lejligheden og vi nød at opholde os på balkonen og føle aftenens atmosfære i Patong Beach. Jeg ville elske at bo der igen og nyde dette paradis."

R. K., Karon, Thailand. Juli 2011 (oversat fra engelsk)

"Det var en dejlig uge i din lejlighed i Patong. Vi nød opholdet i fulde drag. Det er en meget fin lejlighed, perfekt udsigt, rengøringen er optimal. Den ligger tæt på byen og stranden. Og vil man have fred og ro er der en fin pool. Personalet i receptionen er meget venligt og behjælpsomt."

Carla & Erling Christensen, Danmark. Marts 2011.

"Tak for dine ord og for at tage dig af os. Vi er aldeles tilfredse med din lejlighed i Patong Tower. Alle vores venner, som kom og besøgte os, var forbløffet og delvist misundelige. Udsigten er fantastisk. I går kunne vi se Queen Mary 2 som åbenbart sejler rundt i farvandet her for tiden. Det er en fremmedartet men skøn følelse at betragte briternes civile flåde fra ens balkon.

Lejligheden svarer fuldt ud til din dokumentation på internettet. Vi er glade her. Den er elegant og smagfuldt møbleret og indfrier alle vores forventninger. Og vi er vant til høje standarder fra vores hjem i Østrig. Alt er perfekt.

Vi så på nogle lejligheder, fordi vi søgte et sted at være til vores næste ferie. Ingen sammenligning. Triste, uhåndterlige og ukonfortable møbler. Men vi har en østrigsk ven inden for ejendomshandel, som vil hjælpe os. Han fortalte os at juli er den bedste tid at lede efter steder, og det vil han gøre for os.

Jeg må fortælle dig, at Khun Pit, Tukki og alle de andre fra Andaman tours er venlige, hjælpsomme og så søde at man kunne kysse dem alle. De prøver at opfylde ethvert ønske, man måtte have og ethvert behov man måtte føle. Et perfekt personale. Vi lykønsker dig med dit valg.

Og køb og møbler nogle flere lejligheder. (kun en dårlig spøg.) Vi ønsker dig alt det bedste. Hilsner til din kone. De bedste ønsker for dit barn. Og et tak til dig."

Hertha & Heinz Wasserbauer, Østrig. Februar 2010 (oversat fra engelsk).

"Jeg har prøvet at skrive et brev til dig, men måtte hele tide give op på grund af tidsmangel((

Så, allerførst MANGE TAK!!!!!!!!!! Det hele var GLIMRENDE!!! Din lejlighed er så bekvem og hyggelig!) Alt er på sin rette plads) Vi tilbragte en meget behagelig og tilfredsstillende tid......så vi vil gerne komme tilbage og bo i din lejlighed hver dag, 365 dage om året;))) Jeg spøger)) men virkelig, det har været den bedste ferie nogensinde og vi fejrede min fødselsdag på bedste vis. Tilmed, så rejste vi en tur til Singapore og Malaysia og efterlod vores ting i lejligheden. Det var fedt)

Også en tak til Khun Pit...flink dame....men svær at fange....spiser hele tiden...måske meget sulten)))))))))))))

Så endnu en gang SPECIEL TAK TIL DIG!!!! Du har virkelig gjort et godt stykke arbejde!!) Så hver gang vi skal besøge Phuket, vil vi helt sikkert bo i S-1503)))

Også, i tilfælde af spørgsmål eller uafklarede ting.....ved rejse til Rusland eller andet, tøv ikke med at skrive eller ringe til mig)"

Guzeev Maxim, Moskva, Rusland. September 2009 (oversat fra engelsk).

"Fra 17. december 2008 til 15. januar boede vi i denne lejlighed og tilbragte en vidunderlig ferie der. Udsigten over havet fra 15. etage i Patong Tower er overvældende. Lejligheden har alle de faciliteter, som man behøver. Den er meget hyggeligt indrettet med separat soveværelse og stue med et komplet udstyret køkken. At sidde på balkonen er en særlig oplevelse på grund af den herlige udsigt.

Den ugentlige rengøringsservice er ganske god og man har gode kontaktpersoner i begge damer Khun Pit og Khun Tukki, hvad lejligheden angår. Til stranden er der kun et par minutter og der er strandhåndklæder.

Vi ville gerne tilbringe vores ferie igen i lejligheden til januar 2010. Desværre er den til den tid allerede booket af et østrigsk par. Vi vil derfor forsøge at komme på et andet tidspunkt. Lejligheden på 15. etage i Patong Tower kan virkelig anbefales og kan bookes til en fornuftig pris."

Renate & Helmut Pfeffer, Bayern, Tyskland. Januar 2009 (oversat fra tysk).

"Min kone og jeg har lige tilbragt 6 nætter i din vidunderlige lejlighed, du burde være meget stolt af den. En speciel tak til Lusy, som gjorde alt dette muligt, hun er en pragtfuld ung kvinde. Endnu engang tak.

Hvis min kone og jeg eller nogle af vores venner og bekendte ønsker at rejse til Phuket, vil vi helt sikkert anbefale din lejlighed."

Terrence Gardiner, Australia. Juni 2008 (oversat fra engelsk).

"Er lige kommet hjem efter endnu en pragtfuld uge i Thailand. Lejligheden var så dejlig, at min yngste datter slet ikke ville til Bangkok, men i stedet foretrak at nyde Patong hele ugen og min ældste datter og jeg afkortede vores ophold i Bangkok fra 3 til 2 dage!!

Check-in virkede fint. Lusy er skøn og gjorde alt det, som hun skulle. Hun viste os lejligheden den aften, hvor vi ankom og fortalte os, hvordan vi skulle finde hende, hvis vi behøvede hende. Det yndige gyldne sengetæppe dækkede sengen. Og vi foldede det sammen og lagde det ind i skabet, så det ikke blev krøllet.

Køleskabet var koldt og indeholdt 6 gratis drikke, et smukt træk da vi ankom sent om aftenen. Vi erstattede dem dog, fordi vi ikke synes du skulle have ekstra udgifter!!

Foruden at være der for at byde os velkommen, kom Lusy også og sagde farvel til os da vi skulle afsted, hvilket var meget fint. Hun taler ganske godt engelsk, hvilket altid er rart, specielt for dem som er i Thailand for første gang.

Igen tak fordi vi fik lov til at bo i din meget fine lejlighed, som sikrede os en vidunderlig ferie i Patong. Jeg er ryger og mine piger hader lugten, så jeg var forvist til balkonen! Det havde jeg dog intet imod fordi udsigten og lysene var så prægtige. En aften var der en Elvis-parodist som optrådte et sted nede på strandvejen. Jeg kunne høre ham meget tydeligt oppe fra balkonen og blev derfor siddende der et par timer, mens jeg nød mange af mine favorit sange!!

Vi vil helt sikkert kontakte dig igen, næste gang vi skal til Patong og vi vil også anbefale dig til vores venner. Hvis der ellers er noget du ønsker at vide omkring vores ophold, så tøv endelig ikke med at skrive til mig. Tak endnu engang."

Lynne Monahan, Australia. Marts 2008 (oversat fra engelsk).