Fortæl en ven om denne side
 

Om Patong Tower Vacations

Vi er et lille dansk firma som sammen med vores lokale samarbejdspartner står for administration og udlejning af denne lejlighed.

Vi mener det er af største betydning af have en dialog med vores gæster allerede inden den endelige reservation foretages. Derfor har vi fravalgt muligheden for at foretage en bindende reservation inkl. betaling direkte via hjemmesiden. I stedet vil dette ske gennem e-mail korrespondence, for kun på den måde kan vi sikre at vores gæster får den individuelle og optimale service de har brug for.

Eller vi kan anbefale, at en gæst finder et andet sted hvis vi vurderer at lejligheden ikke fuldt ud kan dække det aktuelle behov. I en sådan situation kan vi ofte stadig være behjælpelig, da vi så kan henvise til et andet udlejningsbureau, der har andre typer af lejligheder i Patong Tower.

Vi gør alt hvad vi kan for at vores gæster skal føle sig velkomne i lejligheden og opleve højeste grad af tilfredshed. En personlig indretning af lejligheden, hvor der er tænkt på den mindste detalje, samt et par særdeles service orienterede lokale repræsentanter bidrager til at vi kan leve op til dette. At vi har flere tilbagevendende gæster er således et dejligt bevis herpå.