Fortæl en ven om denne side
 

Udlejning af luksus ferielejlighed i Patong Tower

2-værelses lejlighed for livsnydere - med havudsigt, Internet og alle moderne bekvemmeligheder. I Patong Tower Condominium, den højeste bygning på Phuket og i centrum af Patong Beach. Tæt på stranden og det nye indkøbscenter - Jung Ceylon.

Ved leje af denne lejlighed indgår adgang til Internet (ADSL) og rengøring hver tredie dag.

Bag Patong Tower ligger Patong Resort Hotel, som sammen med Patong Beach Hotel, der ligger ved siden af Patong Tower, også er et meget populært hotel. Patong Beach er stedet hvor man kan slappe af såvel som blive underholdt i det spændende natteliv.

På denne side har vi vist et overblik over forskellige muligheder for information ved leje af vores lejlighed. Her findes f.eks. en detaljeret beskrivelse af lejligheden, der kan bladres gennem de mere end 50 billeder og vi har vist hvilke faciliteter der knytter sig til denne lejlighed. Reservation kan foretages, her findes en oversigt over de forskellige priser på leje af vores lejlighed. Endelig kan du læse mere om Patong Tower Vacations og vores samarbejdsparner Andaman Tower Tour, som har en forretning i stue etagen af Patong Tower. Ud over at de tager sig af administration af vores lejlighed, så varetager de også udlejning af andre lejligheder og værelser i Patong Tower ligesom de også sælger fly billetter og arrangerer ture, herunder taxi og transport til og fra Phuket lufthavn.
Udlejning luksus ferielejlighed Phuket
smuk udsigt balkon

Lejligheden for livsnydere

Veludstyret med stort soveværelse, køkken, stue m. separat spiseplads, badeværelse, Internet, alle moderne bekvemmeligheder og dejlig balkon med havudsigt. Perfekt for ægtepar.

I Patong Tower, den højeste bygning på Phuket. Ganske tæt på stranden, centrum og det nye indkøbscenter.

Stort billedgalleri

Mere end 50 billeder. Se også hvad der findes i skabe og skuffer.
Se det store billedgalleri med mere end 50 billeder

Reservation og priser

Tjek om lejligheden er ledig, få beregnet prisen og anmod eventuelt om en reservation:
Fra:
Til:

Patong Tower Vacations

Vi kan kontaktes således:

E-mail: ptvacations@gmail.com
Mobil, Danmark: +45 5023 9053
Mobil, Thailand: +66 61 765 0911

Eller via vores kontakt formular.